Kukkasrahaston palvelukodin perinteiset joulumyyjäiset 23.11 klo 11-14

Kukkasrahaston palvelukodin perinteiset joulumyyjäiset 23.11 klo 11-14

— Kukkarahaston palvelukodissa ( Merisotilaantori 1, Katajanokka, Alepan vieressä) pidetään jälleen perinteiset joulumyyjäiset lauantaina 23.11. klo 11-14. Tilaisuus poikkeaa hieman aikaisempien vuosien joulumyyjäisistä, sillä nyt esitellään myös talon toimintaa ja tiloja. Samalla pidetään kuitenkin myös perinteiset myyjäiset, arpajaiset ja kirpputori, joiden tuotto käytetään talon asukkaiden virkistämiseen. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi auttamaan päivän sujumisessa (lehmusvirta(at)kolumbus.fi) tai tule lauantaina 23.11 tutustumaan palvelutalon tiloihin ja sen uuteen toiminnanjohtajaan Carola Sandbergiin. Lämpimästi tervetuloa!

Ja jos olet innokas jauhopeukalo, osallistu samalla sisarjärjestömme Naisliiton Helsingin osaston kakkuprojektiin. Tarkoituksena on leipoa erilaisia kuivakakkuja myyjäisiin. Leivo siis lempikakkusi – tai vaikka kaksi – ja tuo se joko palvelukotiin Katajanokalle tai Naisliiton toimistoon (osoite Aurorankatu 17 A 11, 6. krs – soita ensin ja varmista, että olen paikalla, p.0440 699 277) edeltävänä perjantaina.

Palvelukodissa kaivataan edelleen myös vapaaehtoisia auttajia mm. ulkoiluseuraksi tai apteekki- ja lääkärissäkäynteihin. Jos sinulla on antaa aikaasi päivisin, otathan yhteyttä Kukkaan, lehmusvirta(at)kolumbus.fi.

.

.