Sisaret -näytelmä Lapinlahden lähteellä maanantaina 24.4. klo 18.00 -20.00

Sisaret -näytelmä Lapinlahden lähteellä maanantaina 24.4. klo 18.00 -20.00

sisaretkuva

Kimmo Kovasen päällekirjoittamassa ja ohjaamassa Sisaret- esityksessä Tsehovin klassikko on saanut nykyihmistä kohti tulevan muodon ja sisällön. Esitys mietityttää, vavahduttaa ja kysyy: Mikä lopulta on elämän tarkoitus? Milloin ihminen lopulta saa tyydytyksensä?

Kolme sisarta kamppailevat elämän tarkoituksensa kanssa psykiatrisessa hoitokodissa. Masha, Olga ja Irina. He muistuttavat etäisesti Tsehovin klassikon sisaria. He saattavat olla ne samat, he saattavat olla joitakin muitakin, he saattavat olla sinä ja minä. He odottavat Moskovaan pääsyä, ovat odottaneet jo kauan. Heillä on vain toisensa ja hoitaja, joka ei tunnu selviävän sisarten
juuriltaan revityn elämän tuskaan. Sisaret unelmoivat tulevasta täyttymyksestä. He palaavat menneen elämän loistoon. He riitelevät. He tuskailevat. He etsivät, ehkä löytävätkin.
Ohjaus ja käsikirjoitus Kimmo Kovanen, alkuperäisteksti Anton Tsehov
Esiintyjät: Pirre Toikkanen, Pia Serkamo, Eija Sihvola, Atso Akkanen ja Anu Myllyniemi
Puvut: Eija Sihvola / Tapiolan Juhlapuku, tuottaja: Ansku Sinisalo

Esityspaikka: Lapinlahden Lähde, Pylvässali, Lapinlahdenpolku 1, 00101 Helsinki. Paikalle pääsee julkisilla helposti (metro Ruoholahteen tai raitiovaunu 8 Marian sairaalalle), autopaikkoja on rajallinen määrä. Tulettehan paikalle viimeistään varttia vaille eli klo 17.45. Lapinlahden Lähteen kahvilatilassa saa myös odotellessaan pientä syötävää ja juotavaa.

Olemme varanneet 10 lippua. Ryhmälipun hinta on 15€.
Ilmoittaudu sihteerillemme Anna-Marille, amkivi(at)utu.fi, viimeistään keskiviikkona 19.4.

.

.