Syntymän ja kuoleman kirja – Riittejä ja uskomuksia maailmalta tiistaina 13.2. klo 17.30

Syntymän ja kuoleman kirja – Riittejä ja uskomuksia maailmalta tiistaina 13.2. klo 17.30

Hei, Naisyhdistyksen jäsen! Tule kuulemaan jäsenemme Eija Pulkkisen kirjasta Syntymän ja kuoleman kirja – Riittejä ja uskomuksia maailmalta tiistaina 13.2. klo 17.30 Eijan kotiin Unioninkadulle.

Syntymään ja kuolemaan liittyy kaikissa kulttuureissa mystiikkaa ja uskomuksia. Elämän porteista kulkevia saatellaan eri puolilla maailmaa monenlaisin menoin ja siirtymäriitein, jotka ulkopuoliselle usein näyttäytyvät varsin outoina ja eksoottisina.

Jäsenemme Eija Pulkkinen – toimittaja ja tietokirjailija, joka on kiertänyt paljon maailmaa suurlähettiläs Kimmo Pulkkisen puolisona –1328_l_syntyman_ja_kuoleman_kirja_240 on asunut Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa ja merkinnyt muistiin erilaisia syntymään ja kuolemaan liittyviä riittejä ja juhlamenoja sekä haastatellut kohtaamiaan ihmisiä paikallisista tavoista ja uskomuksista. Tuloksena on kiehtova kirja siitä, miten elämän ääripäät kohdataan eri puolilla maailmaa. Teos kuvaa mukaansatempaavasti syntymän ja kuoleman rituaaleja ja magiaa mm. Filippiinien Ifugao-heimon parissa, Myanmarissa, Bhutanissa, Guatemalassa ja Meksikon Tarahumara-intiaanien keskuudessa.

Helpottaaksesi Eijan tarjoilusuunnitelmia, ilmoittaudu puheenjohtajallemme Kukalle: lehmusvirta(at)kolumbus.fi tai sihteerillemme Anna-Marille: annamarikivimaki(at)gmail.com viimeistään lauantaina 10.2. Saat samalla tarkemmat osoitetiedot. Tervetuloa!

.

.